Seminarer og oplæg

Vi afholder løbende oplæg og seminarer til forældre og fagfolk, senest i regi af Gentofte Børnevenner. Følgende seminarer kan bookes:

Forældre

Tidlig intensiv indsats – Hvad og hvorfor

Forskning viser, at tidlig indsats til børn med særlige udfordringer har langsigtet virkning. Men hvilke former for pædagogik har dokumenteret effekt? Med udgangspunkt i det pædagogiske fagområde Anvendt adfærdsanalyse zoomes ind på konkrete metoder til at udvikle barnet motorisk, kognitivt, sprogligt og socialt. Forskellige cases vil blive inddraget i oplægget.

Fagfolk

Tidlig intensiv indsats – Hvad og hvorfor

Forskning viser, at tidlig indsats til børn med særlige udfordringer har langsigtet virkning. Hvordan kan man arbejde inkluderende med tidlig indsats, og hvilke former for pædagogik virker stimulerende på barnets udvikling? Med udgangspunkt i det pædagogiske fagområde Anvendt adfærdsanalyse zoomes ind på konkrete metoder til at udvikle barnet motorisk, kognitivt, sprogligt og socialt. Forskellige cases vil blive inddraget i seminaret.

Inklusion i klasserummet

På seminaret gives en indføring i “The Good Behavior Game”, der er en evidensbaseret metode til at styrke klasseledelsen.